Arhiepiscopia Clujului a strans 448.785 lei pentru Centrul de Ingrijiri Paliative "Sf. Nectarie" din Cluj

 
Arhiepiscopia Clujului a strans 448.785 lei pentru Centrul de Ingrijiri Paliative "Sf. Nectarie" Cluj in perioada octombrie 2010 - ianuarie 2011.

"Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului a desfasurat in perioada octombrie 2010 – ianuarie 2011 o campanie de promovare si strangere de fonduri pentru continuarea lucrarilor la Centrul de ingrijiri Paliative "Sfantul Nectarie" din Cluj-Napoca, incepute in toamna anului 2009", a precizat parintele Bogdan Ivanov, intr-un comunicat de presa al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului.

Mitropolitul Bartolomeu a adresat, la inceputul lunii noiembrie 2010, clerului si credinciosilor din Eparhie, un apel pastoral pentru sprijinirea lucrarilor la acest proiect medico-social.

In cadrul acestei campanii a fost organizata si conferinta cu tema "Constiinta medicala" sustinuta de actorul Dan Puric si Spectacolul de binefacere, dedicat celor care s-au implicat activ in promovarea si strangerea de fonduri.

In campanie s-au implicat ierarhi, preoti, credinciosi si donatori si 28 de artisti plastici romani din tara si strainatate, care au donat, in scop caritabil, cate un tablou, pentru care cei doritori au donat suma de 1000 euro, in beneficiul Centrului "Sfantul Nectarie".

Astfel, suma totala colectata de la credinciosi si donatori este de 448.785 lei, din care 226.280 lei, au fost adunati in urma apelului Mitropolitului Bartolomeu, iar 222.505 lei din donatii si sponsorizari.

Comentarii Facebook