Cei doi arestati in cazul jafului din pasul Gutai se cunosteau - VIDEO

Avocatul Italianului  Massimo Loddo a declarat astazi dupa audierea de la Curtea de Apel Cluj ca italianul il cunostea putin pe cel de-al doilea arestat in cazul jafului din Pasul Gutai, Ioan Ursut.

 

"Spune ca il cunostea foarte putin, dar nu mi-a dat alte detalii cu privire la aceasta relatie dintre cei doi", a declarat avocatul lui Loddo Massimo, Amzarescu Nita Zamfir.

 

Avocatul italianului a facut recurs la masura arestari preventive pe 29 de zile dispusa de magistratii maramureseni sustinand ca in 15 septembrie 2009, cand a avut loc jaful din Pasul Gutai,  Laddo Massiomo era in Sardinia, la mai bine de 2000 de kilometri distanta. In plus, avocatul sustine si ca exista semne de intrebare cu privire la probele ADN de la dosar administrate in cazul clientului sau.

 

"S-au administrat doua rapoarte de expertiza medico-legala care arata ca profilul genotipar al inculpatului Loddo Massimo coincide cu probele ridicate de pe doua obiecte vestimentare abandonate la locul savarsirii infractiunii. Insa, ceea ce este mai interesant cu privire la acestea, este ca unul dintre ele, respectiv o scurta care a fost expertizata, este cu cinci numere mai mare decat obiectele vestimentare pe care le poarta inculpatul Loddo Massimo", a declarat avocatul Amzarescu Nita Zamfir.

 

Curtea de Apel Cluj a respins astazi cererea formulata de avocat cu privire la revocarea masurii de arestare preventiva.

 

Ioan Ursut si Loddo Massimo sunt acuzati in baza probelor ADN si a interceptarilor telefonice ca in 15 septembrie 2009 au oprit o masina de valori in Muntii Gutai si i-au imobilizat pe paznici, disparand cu suma de 280.000 de lei. Autorii jafului purtau cagule. Ei au pretins ca sunt politisti si au simulat un control in trafic.

Comentarii Facebook