Apel disperat al familiei unei tinere lovită pe trecerea de pietoni la Cluj! Are nevoie de sânge


Familia unei tinere rănită grav în urma unui accident rutier, petrecut săptămâna trecută la Cluj-Napoca, face un apel disperat către clujenii care pot dona sânge pentru ea.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, este internată la secția Terapie Intensivă, Chirurgie 1, Cluj-Napoca, fiind în comă profundă, cu multiple leziuni grave.

Deși nu am vrut să fac public, mă văd nevoit din disperare:

Am nevoie de donatori de sânge (orice grupă, la orice centru de transfuzii din țară), urgent.

Donația să fie făcută în contul Florentina Sumuciuc (sora mea) care este internată în comă profundă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj - secția Chirurgie 1, în urma accidentului de ieri (accidentată violent pe trecerea de pietoni din fața Metro Cluj).

Avem nevoie ca cine donează să ceară adeverință unde să fie specificat că s-a donat pentru Sumuciuc Florentina și să fie specificată cantitatea donată.

Avem nevoie de poze cu aceste adeverințe pentru a le prezenta la spital, pentru a elibera aceeași cantitate de sânge pentru ea, la centrul din Cluj”, transmite fratele tinerei, pe Facebook.




Se poate dona indiferent de grupa sanguină la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, str. Nicolae Bălcescu, nr 18, de luni până vineri, între orele 7.30 - 13.30. Nu uitați să menționați că donați pentru Sumuciuc Florentina!

Comentarii Facebook