Anunțul Poliției Cluj privind Transilvania Rally 2017


În această săptămână, în perioada 4 - 6 mai 2017, pe raza judeţului Cluj se desfăşoară evenimentul Transilvania Rally - etapă a Campionatului Naţional de Raliuri şi a Campionatului European de Raliuri Tour European Rally, iar pentru buna desfăşurare a competiţiei, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost dispuse măsuri suplimentare.

Măsurile avute în vedere au drept scop fluidizarea traficului rutier şi asigurarea unui climat de siguranţă rutieră în rândul concurenţilor şi a celorlalţi participanţi la trafic, având în vedere restricţiile de circulaţie anunţate de către organizatori.

Astefel, poliţiştii de siguranţă publică şi efectivele poliţiei rutiere vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi pentru asigurarea traseelor de desfăşurare a probelor.

Oamenii legii le recomandă cetăţenilor să îşi planifice deplasările astfel încât să nu fie afectaţi de restricţiile de circulaţie impuse.

Se interzice pătrunderea altor vehicule pe sectoarele de drum pe care se vor desfăşura probele, cu excepţia celor înscrise în concurs şi de securitate!

De asemenea, este important ca spectatorii să respecte zonele marcate pentru a nu se înregistra incidente!



Comentarii Facebook