Angela Merkel il face pe Apostu sa astupe gropile si sa refaca trotuarele din Cluj Napoca - FOTO

 

Autoritatile din Cluj Napoca se dau peste cap de doua zile pentru a asfalta strazile si vopsi pomii cu var ,prin locurile pe unde va trece cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

 

Pe strada Traian Vuia, de joi, mai multe echipe de muncitori au trecut la astuparea "craterelor" din asfalt, au marcat drumul si au dat cu var pomii de pe marginea drumului care face legatura dintre Aeroportul International si centrului orasului.

 

Din aceasta cauza, in aceasta dimineata, traficul rutier a fost dat peste cap si soferii au fost nevoiti sa astepte in coloana minute bune, pentru a putea trece de zone prin care muncitorii au limitat circulatia la o banda, pentru a putea efectua lucrari in carosabil.

 

In acelasi timp, pe strazile adiacente Universitatii Babes-Bolyai, unde Angela Merkel va primi martea viitoare titlul de Doctor Honoris Causa, au inceput lucrari de asfaltare a trotuarelor.

 

Astfel de situatii se regasesc pe strazile Universitatii, Bratianu si pe straduta care face legatura intre Bulevardul Eroilor si liceul Emil Racovita.

 

Surse din cadrul Politiei au declarat pentru Stiri de Cluj ca Angela Merkel va parcurge, pe jos, distanta dintre ansamblul statuar Matei Corvin, din Piata Unirii, pe care il va vizita marti, sediul Universitatii Babes-Bolyai si Centrul Cultural German, pe care il va inaugura alaturi de oficiali romani. 

 

Comentarii Facebook