Angajații Electrica Cluj iși bat joc de clienții care stau la coadă. Își bagă în față cunoștințele, deși oamenii asteaptă la rând și câte o oră-VIDEO


Un clujean a surprins cum o angajată de la Electrica SA Cluj-Napoca face favoritisme în rândul clienților.

Acesta se plânge că, deși a stat la coadă mai bine de o jumătate de oră și încă nu i-a venit rândul, un alt client a fost dus la ghișeu să i se rezolve problemele, fără ca acesta să mai fie nevoit să ia nici măcar un bon de ordine.

Am stat acolo o jumătate de oră să aștept, cum stau toți oamenii, iar o femeie, angajată acolo, l-a ajutat pe un bărbat să-și rezolve problemele, fără să mai stea la coadă. Pur și simplu își bat joc de noi! Stăm cu orele la coadă să ne vină rândul și femeia aceea il ia pe unul și îi rezolvă problema în câteva minute”, ne-a povestit clujeanul.

Bărbatul chiar a surprins și momentul în care angajata discuta cu cei de la reconectări să meargă acasă la cel pe care îl ajuta ca să îl reconecteze la rețeaua de electricitate.

Vezi ca acuma plătește clientul, cu taxe cu tot, bine? Acuma plătește tot! Multumim Ionele”, îi spune femeia celui care se ocupă de reconectări.

Acesta mai discută și cu clientul pe care l-a ”rezolvat” și l-a anunțat că trebuie să fie cineva acasă pentru a-i deschide ușa celui care urma să facă reconectarea.

La sediul Electrica Cluj de pe strada Memorandului este in permanentă coadă la ghișeul de contracte. Deși există patru birouri la care teoretic se așteaptă cu număr de ordine, de multe ori funcționează doar doua. Fiecare persoana sta pentru contract cate 10 minute, asa ca daca ai norocul sa ai in fata vreo 10 oameni, atunci ai serios de asteaptat.

 

Situatia este aceeasi de câteva luni, de cand tot la contracte stau la rand si cei care au fost debransati de la retea, pentru ca de cateva luni Electrica percepe o garantie, in caz ca ai fost debransat . Desi la casierii nu sunt mai mult de 3-4 oameni la fiecare ghiseu, la ”garanții” se stă cu orele.

 

La ghișele de contracte se stă pentru a obține diverse informații, pentru a încheia un contract cu Electrica sau pentru calcularea unei garanții în momentul în care ești debranșat. 

 

După ce ți s-a calculat garanția, circa 10 minute, și ai stat o oră la rând, mergi la ghișeul unde se fac plățile și achiți taxa de reconectare, garanția de minim 40 de lei și factura restată. 

 

Cei care ”cunosc” pe cineva la Electrica nu mai trebuie să facă aceși pași, pentru că ”pila” îi face pentru ei. Doamna din imagini și-a condus cunoștiința pe la ghișee, a obținut semnăturile și actele, iar apoi i-a rezolvat și rebranșarea pe loc. 

Comentarii Facebook