Angajații de la Paza și Protecție Cluj protestează la Consiliul Județean. Firma ar intra în insolvență FOTO



Mai mulți angajați firmei Paza și Protecție Cluj (n.red foștii Gardieni Publici), firmă subordonată Consiliului Județean Cluj, s-au adunat, miercuri dimineață, în fața instituției.

Un număr de aproximativ 12 persoane au venit să discute cu cei din conducerea CJ, pentru că au primit informații că firma ar urma să intre în insolvență.

Ne-am adunat la Cponsiliul Județean, pentru că din informațiile primite de noi firma urmează să intre în faliment sau în insolvență”, ne-a declarat unul dintre angajați.

Oamenii au venit pentru a discuta despre o eventuală rezolvare a problemei, însă li s-a spus că cei din conducerea instituției sunt plecați.

Am venit să vorbim, să discutăm despre ce se poate face, dacă se mai poate face ceva, dar ni s-a spus că președintele și vicepreședintele sunt plecați”, a mai precizat bărbatul.

 

Într-un final, 3 dintre angajași au fost primiți la discuții cu unul dintre oficialii Consiliului Județean.

 

 

--------------------------------------

 

UPDATE

 

Angajații au fost primiți la discuții de către șefa de cabinet a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, care le-a spus că înceacă să redreseze firma, precizând că în insolvență se poate salva.

 

SC Paza și Protectie SRL are momentan datorii, iar din această cauză nu poate participa la licitații, însă dacă se va intra în insolvență, firma va putea participa din nou la licitații, iar în 6 luni ar putea să își reducă din datorii.

 

Angajații nu știu exact despre ce datorii are firma, însă o parte din ei susțin că ar fi vorba despre aproximativ 2 miliarde de lei vechi. Totuși, oaenii spun că se vor prezenta la ședința Consiliului Județean de săptămâna viitoare pentru a-și expune problemele.

 

Puțin peste 100 de angajați au mai rămas în firmă, după ce anul trecut au fost reduse 180 de posturi.

Comentarii Facebook