ANAF a închis o terasă celebră din centrul Clujului. Patronul spune că el a ÎNCHIS

 

Inspectorii ANAF au închis o terasă din centrul Clujului după ce au găsit mizerie și probleme. 

 

Terasa ”La Palat”, care funcționează în curtea interioară a Muzeului de Arta, a fost închisă de ANAF, în urma unui control comun al Directiei Sanitar Veterinare, DSP Cluj și ANAF. Amenda aplicată este de 20.000 de lei, iar Muzeul de Artă va rezilia contractul cu firma care gestionează terasa, anunță Clujulcultural.ro.

 

Este adevărat, confirm. ANAF, impreuna cu Sanepid, au inchis această terasă. Au găsit o mizerie de nedescris şi multe alte nereguli. Nu doresc să mai spun nimic”, a declarat istoricul Lucian Nastasă-Kovacs, managerul Muzeului de Artă.

 

Omul de afaceri Iancu Şerbănescu, patron al terasei ”La Palat”, cel care gestionează și cardurile pentru studenti Studcard, infirmă închiderea localului.

 

Terasa La Palat nu a fost inchisa de ANAF si nu a luat o amenda de 20.000 de lei de la acestia. Nu a fost gasit personal fara carti de munca si activitatea terasei nu a fost inchisa. In realitate Directia Sanitara Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor Cluj a dispus suspendarea temporara a ”Blocului Alimentar” adica doar partea de preparare termica culinara in vederea realizarii unor modificari ale spatiului”, a spus acesta.

 

El a recunoscut că, temporar, a fost închisă toată unitatea pentru a putea lucra și remedia problemele.

Comentarii Facebook