Amenintare cu bomba la Iulius Mall


O amenintare cu bomba a fost raportata in aceasta seara la numarul de urgenta 112. Pirotehnistii au fost anuntati ca o sacosa suspecta a fost gasita in Iulius Mall.



Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca anuntul a fost facut de agentii de paza de la centrul comercial, care au gasit sacosa suspecta la intrare in Iulius Mall intr-un cos de gunoi.

 

In acest moment in zona lucreaza echipele de interventie de la politie, dar si de la SRI, care sunt specializati in dezamorsarea eventualelor bombe.

 

Traficul in zona a fost blocat de jandarmi care au creat un perimetru si servieta a fost dusa in parcarea subterana a centrului comercial.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update

 

Lucrurile au revenit la normal deoarece echipele de pirotehnisti isi aduna echipamentul. Reprezentantii Iulius Mall au anuntat ca valiza nu reprezenta niciun pericol, intrucat s-a dovedit a fi goala.

Comentarii Facebook