Miercuri 24 Aprilie

Ambulanță din Cluj făcută PRAF de o autospecială! Asistenta este rănită GRAV

 

O ambulanță care se deplasa la un incident a fost implicată într-un accident grav lângă Dej. Autospeciala sanitară este lovită serios, iar asistenta a suferit răni grave. 

 

Accidentul a avut loc miercuri seara, pe drumul national 1 C Dej - Baia Mare, între localitatile Caseiu și Urișor. O ambulanta de Dej cu sofer si asistent se indrepta la o urgenta inspre Catcau, cand soferul unei autoutilitare le-a taiat calea. 

 

În urma impactului puternic dintre cele doua masini, asistenta aflata pe locul din dreapta in ambulanta a fost ranita grav. Soferul autoutilitarei a ramas incarcerat, având multiple rani, scrie dejeanul.ro.

 

O alta ambulanta de la Dej si un echipaj SMURD, dar si un echipaj de descarcerare se afla la fata locului. Circulatia intre Dej si Baia Mare este blocata complet.

 

Am gasit la fata locului trei victime dintre care doi colegi de-ai nostri intr-0 stare mai critica. Asistenta era incarcerata si prezenta fracturi la ambele picioare”, a declarat dr. Mariana Baciu, reprezentantul Serviciului de Ambulanta Dej. 

 

Victimele vor fi duse la Spitalul din Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook