Ambulanță avariată la Dej, de o groapă semnalizată de ”DOREL” – VIDEO

 

O ambulanță a fost avariată la Dej, în urma unui accident de circulație, provocat de o groapă prost semnalizată.

 

Incidentul s-a produs pe strada Ion Pop Reteganu din Dej. Ambulanta care transporta un pacient de la Cluj-Napoca la Beclean a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac dar din fericire, nimeni nu a fost ranit.

 

Șoferul autosanitarei a fost surprins de aparitia pe sensul sau de mers a unui semn de circulatie amplasat exact in mijlocul unei baltoace care acopera jumatate din latimea soselei. Șoferul a tras de volan dreapta, a ieșit de pe partea carosabilă și izbindu-se de un copac, scrie dejeanul.ro.

 

Balta aparuta pe o suprafata de cativa metri a sensului de mers spre Bistrita de pe strada Ion Pop Reteganu apare in ultimii ani de fiecare data cand ploua. In loc sa rezolve problema, administratorii drumului s-au limitat doar la montarea unui indicator rutier de ocolire, amplasat insa exact la jumatatea gropii si nu inaintea ei, asa cum ar fi normal. Indicatorul rutier le apare soferilor brusc in fata, imediat dupa curba, de multe ori acestia efectuand manevre de ocolire la limita, nestiind ce se ascunde sub apa din balta de pe asfalt.

 

Serviciul de Ambulanță s-ar putea îndrepta împotriva administratorului drumului pentru recuperarea pagubei. 

Comentarii Facebook