O ambulanta care transporta un pacient la dializa a fost lovita de o dubita in Rascruci

O ambulanta care transporta un pacient dializat, aflat in edem pulmonar, a fost lovita in plin, in urma cu o jumatate de ora, de o dubita la iesire din localitatea Rascruci. Ambulanta a fost rasturnata pe marginea drumului, dar cei care se aflau in interior nu au suferit rani foarte grave.

Medicul, soferul si asistentul de pe ambulanta au scapat cu rani usoare, la fel ca si pacientul care trebuia sa ajunga la Cluj-Napoca pentru dializa. Reprezentantii Serviciului de Ambulanta Cluj au declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca spre Rascruci au fost trimise 2 autospeciale pentru a le acorda ingrijiri medicale ranitilor.

"Cele patru persoane care se aflau in Ambulanta lovita sunt transportate acum spre Cluj, la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU). Ambulanta avea girofarul pornit in momentul producerii accidentului. Mai multe nu stim nici noi pentru ca totul s-a produs de putin timp. Stim ca cei patru nu sunt in coma si nu au rani foarte grave", a declarat pentru Stiri de Cluj.ro, medicul coordonator al Serviciului de Ambulanta Cluj.

Comentarii Facebook