Alibi pentru Bogdan Baciu! Suspectul din dosarul "Jaf la Banca Transilvania" a fost vazut la RAR in timpul atacului

 

Bogdan Baciu, unul dintre suspectii din cazul jafului de la Banca Transilvania din 13 februarie 2009, a fost vazut in ziua respectiva la Registrul Auto Roman, de unul dintre angajatii institutiei. Acesta a depus marturie in fata instantei.

 

Dan Pop, paznic la Registrul Auto Roman din localitatea Luna de Sus, judetul Cluj, a declarat in fata judecatorilor de la Tribunalul Cluj ca in ziua jafului, inainte de ora 17.00, l-a vazut pe Bogdan Baciu, in timp ce lucra la o masina.

"L-am vazut pe acel tanar inainte sa vad la stirile de la ora 17.00 ca a fost jefuita banca", a declarat Pop.


Mihai Giurgea, avocatul lui Baciu, sustine ca acesta nu avea cum sa fie si la sucursala din cartierul Manastur, dar si la cativa kilometri la sediul RAR.

 

Tot la infatisarea de astazi a fost audiata si mama lui Andrei Hosu, care a povestit ca in data de 13 februarie a fost in permanenta impreuna cu fiul ei.

 

Dana Hosu a fost acuzata in 2010 de marturie mincinoasa, in urma declaratiilor date in acest dosar, si este judecata la Tribunalul Cluj.

In privinta probelor ADN prelevate din Banca Transilvania, judecatorii au admis ca expertiza sa fie facuta de un institut care colaboreaza cu politia germana.

Avocatul celor doi suspecti, Mihai Giurgea, a mai afirmat ca expertiza facuta de SRI pentru a stabili daca inaltimea lui Bogdan Baciu si Andrei Hosu corespunde cu cea a celor doi tineri, care apar in inregistrarea video din timpul jafului, trebuie continuata cu unele masuratori in sucursala bancara de pe strada Islazului. 


Masuratorile efectuate pana acum arata ca cei cei doi tineri sunt mai scunzi decat persoanele care apar in inregistrare.

 

Urmatorul termen in acest proces a fost stabilit in 1 februarie.


Bogdan Baciu si Andrei Hosu sunt acuzati ca in 13 februarie 2009, in jurul orei 16.45, au patruns in sucursala Bancii Transilvania, din cartierul Manastur, de unde au furat curca 70 de mii de euro. VEZI aici toata povestea!

 

Citeste si...

Vezi VIDEO Jaful de la Banca Transilvania Cluj surprins in direct pe camerele de supraveghere!

Comentarii Facebook