Alarma falsa cu bomba la Aeroportul International din Cluj-Napoca. Autorul telefonului a fost identificat si are dosar penal


Un clujean a sunat aseara la numarul de urgenta 112 si a avertizat ca a amplasat o bomba in Aeroportul International din Cluj-Napoca. Politistii l-au gasit pe "terorist" si i-au facut dosar penal.

Un tanar in varsta de 28 de ani din Cluj-Napoca i-a pus aseara pe jar pe politisti cu un telefon care anunta existanta unei bombe in terminarul sosiri de la Aeroportul International din Cluj-Napoca.

Echipajele de pirotehnisti de la politie s-au deplasat la aeroport si in urma unui control sumar au stabilit ca nu se impune nici macar evacuarea persoanelor, deoarece a fost o alarma falsa.

Pe baza apelului telefonic, specialistii de la Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) au trecut la identificarea celui care a semnalat existenta bombei. Este vorba de un tanar de 28 de ani Cluj-Napoca, despre care nu se stie inca daca sufera de tulburari psihice sau a fost vorba de un gest de teribilism.


Autorul telefonului de amenintare este cercetat acum in stare de libertate.

Comentarii Facebook