AJOFM Cluj si-a platit o parte din datorii, dar a ramas tot fara telefoane

AJOFM Cluj a platit astazi datorii in valoare de 1,4 milioane de lei. Agentia mai are debite catre utilitati. Furnizorul de telefonie fixa si mobila a decis in luna decembrie sa taie liniile, pana la plata datoriilor. 

Conducerea Agentiei a platit subventiile in valoare de un milion de lei firmelor care au angajat tineri absolventi si persoane peste 45 de ani. Alte 400 de mii de lei au fost platite primariilor pentru persoanele care au efectuat munca in folosul comunitatii.

Directorul AJOFM Cluj, Daniel Don, a declarat ca "banii au fost primiti de la bugetul de stat si trebuiau platiti pentru ca atat firmele, care au angajat persoane, cat si primariile au nevoie de aceste fonduri. In urmatoarele zile vom plati si datoriile la utilitati".

Angajatii Agentiei nu mai pot suna din decembrie firmele atunci cand le trimit someri pentru angajare, astfel ca oamenii sunt nevoiti sa se descurce singuri.

AJOFM nu isi poate plati nici curentul si gazul. Reprezentantii Agentiei aveau termen pana in 20 ianuarie sa achite datorii de peste 43.000 de lei catre Electrica si E.ON Gaz, dar conducerea Agentiei de Somaj a reusit sa mai amane taierea utilitatilor.

Comentarii Facebook