AJOFM a ramas fara telefoane

Angajatii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj nu mai pot da telefoane incepand de astazi. Liniile telefonice din toate agentiile din judet , mobile si fixe, au fost taiate pentru ca agentia nu si-a platit datoriile catre furnizori.

 

Datoria totala pe ultimele trei luni catre operatorii de telefonie mobila si fixa a AJOFM Cluj se ridica la 7000 de lei.

 

Directorul AJOFM Daniel Don, a declarat pentru Stiri de Cluj. ro ca incepand de astazi angajatii agentiei nu mai pot da telefoane , ci doar sa primeasca. "In aceasta situatie s-a ajuns pentru ca nu avem buget. Atunci cand o sa avem vom putea plati si datoriile.

 

In acest moment, angajatii agentiei nu ii vor mai suna pe agentii economici atunci cand le trimit someri pentru angajare, ci cei aflati in cautarea unui loc de munca vor merge direct. Asta  inseamna ca somerii ar putea sa mearga de multe ori degeaba, pentru ca postul, fie a fost deja ocupat, fie ei nu corespund cerintelor angajatorului.

 

AJOFM nu isi poate plati nici curentul si gazul. Reprezentantii Agentiei au termen pana in 20 ianuarie sa achite datorii de peste 43000 lei catre Electrica si EON Gaz. In caz contrar, AJOFM va ramane si fara curent si fara gaz.

Comentarii Facebook