Miercuri 24 Aprilie

Agresorii de la Cluj care au răpit în stil mafiot o femeie și fiica acesteia în miez de noapte, arestați preventiv


Cei trei bărbați prinși de polițiștii clujeni zilele trecute, după comiterea mai multor infracțiuni, au fost duși în fața judecătorilor.

Mai exact, potrivit oamenilor legii, la data de 6 noiembrie a.c., pe timpul nopții, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comunele Căianu și Teaca, județele Cluj și Bistrița Năsăud, s-ar fi deplasat și ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, din comuna Pălatca.

Conform probatoriului administrat, cei în cauză ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi agresat o femeie, în vârstă de 31 de ani, și un bărbat, în vârstă de 61, cetățean belgian.

Ulterior, ar fi luat-o pe femeie și pe o minoră de 5 ani (soția și fiica unuia dintre agresori) și le-ar fi transportat pe raza localității Apahida, unde le-ar fi ținut împotriva voinței acestora.

Vezi mai multe AICI - Scandal ca în filme la Cluj! Spargere de locuință și răpiri în miez de noapte

Astfel, cei trei bărbați reținuți de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate, violență în familie, lovire sau alte violențe, amenințare, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de către magistrați.

Comentarii Facebook