Aeroportul International Cluj a fost inchis din cauza unei defectiuni la sistemul de balizaj. Posibil din cauza fulgerelor

Aeroportul International din Cluj a fost inchis in noaptea de luni spre marti din cauza unei defectiuni la sistemul de balizaj. Sase curse au fost deviate sau au avut intarzieri.


"A fost o defectiune la sistemul de balizaj. Din aceasta cauza, Aeroportul a fost inchis intre orele 23.00 si 3.00", a declarat pentru Stiri de Cluj David Ciceo, directorul Aeroportului.

 

Surse din cadrul aeroportului au confirmat ca fulgerele de aseara au afectat instalatia electrica a pistei, dar David Ciceo neaga acest lucru.

 

Zborul ROT 649 Bucuresti-Cluj-Napoca, operat de compania aeriana Tarom si programat sa aterizeze pe Aeroportul International Cluj-Napoca in data de 21 iunie 2010, la ora 22.15, a fost redirectionat pe Aeroportul International "Mihail Kogalniceanu" Constanta.

 

"Zborurile ROT 414 Madrid - Cluj-Napoca si JOR 498 Bucuresti – Cluj-Napoca au aterizat pe Aeroportul Targu Mures. Pasagerii au fost transportati cu autocarul la Cluj-Napoca. Cursa aeriană WZZ 786 Roma-Cluj-Napoca a aterizat pe Aeroportul International "Traian Vuia" Timisoara. Pasagerii au fost adusi la Cluj cu autocarul. Zborul WZZ 790 Madrid – Cluj-Napoca al companiei WizzAir, programat sa ajunga la Cluj in data de 22 iunie 2010, la ora 00.35 a avut o intarziere de 2 ore si 35 de minute. Zborul MAH 868 Budapesta - Cluj-Napoca al companiei aeriene Malev programat sa ajunga la Cluj la ora 01.35, a aterizat cu o intarziere de 1 ora si 50 de minute. Zborul WZZ 792 Barcelona – Cluj-Napoca, programat sa aterizeze la ora 01.30 a avut o intarziere de 38 de minute", se arata intr-un comunicat al Aeroportului clujean.

Comentarii Facebook