Admitere UMF Cluj 2010: Inscrierile se pot face in perioada 13-17 septembrie. VEZI aici detalii!


Inscrierea la sesiunea de toamna a examenului de admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj se face in perioada 13-17 septembrie. Examenul va fi sustinut in 21 septembrie.

Inscrierile se fac la cladirea rectoratului UMF "Iuliu Hatieganu", de pe strada Victor Babes nr. 8, intre orele 8.00 - 16.00.

Examenul va fi sustinut in 21 septembrie, iar candidatii trebuie sa fie prezenti in salile de concurs la ora 8.45. Proba de concurs incepe la ora 10.00 si va avea o durata de 2 ore.

UMF Cluj scoate in acest an la concurs 23 de locuri la taxa, la Facultatea Farmacie, Specializarea Nutritie si Dietetica, 24 de locuri cu taxa la Facultatea de Medicina, Specializarea Moase si Asistenti Medicali, si 19 locuri cu taxa la Facultatea de Medicina, profil Medical.

Nu va fi scos niciun loc la concurs pentru Facultatea de Medicina, specializarea Medicina, Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Medicina Dentara si Profil Dentar, si la Facultatea de Farmacie, specializarea Farmacie.

Comentarii Facebook