ADMITERE FSEGA Cluj. Înscriere la admitere cu numere de ordine monitorizate online

 

Candidații care se vor înscrie începând de luni, 17 iulie 2017, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul UBB vor avea la dispoziție un sistem nou pentru depunerea dosarelor de înscriere.

 

Începând din această sesiune de admitere, candidații au la dispoziție un sistem electronic de dirijare și ordonare, care prevede eliberarea unor numere de ordine pentru încasarea taxelor de admitere și de școlarizare, având ca scop principal eliminarea cozilor de la casierie și îmbunătățirea gestionării timpului de către fiecare candidat.

 

O premieră națională este, după cunoștința noastră, afișarea online în timp real (pe website-ul facultății) a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare pentru fiecare număr. Astfel candidații nu mai sunt nevoiți să rămână în preajma casieriei, așteptându-și rândul, ci pot să-și petreacă timpul în mod distractiv și creativ alături de trainerii și voluntarii Centrului de Orientare și Consiliere Profesională de la parterul clădirii FSEGA sau chiar să iasă din campusul FSEGA pentru o plimbare în parc, spre exemplu și să revină în timp util la casierie”, afirmă conf. univ. dr. Răzvan Mustață, decanul FSEGA. 

 

Înscrierile la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor începe luni, 17 iulie 2017, candidații având la dispoziție peste 2.300 de locuri bugetate și cu taxă, la nivel licență - zi, precum și  780 de locuri pentru învățământul la distanță, nivel licență.

 

Cluj - Admitere FSEGA 2017: Cum se face admiterea la Științe Economice

Comentarii Facebook