EXCLUSIV: Administratorul de la Alpha TV Cluj isi face o noua televiziune

Angela Moldovan, administratorul postului de televiziune Alpha TV Cluj, a obtinut in 21 ianuarie, de la CNA, licenta de functionare pentru noul post de televiziune ATLAS TV Cluj.

Televiziunea va emite 19 ore pe zi si va angaja in total 33 de persoane. Investitia realizata de S.C. Atlas Media SRL Cluj Napoca se ridica la 150.000 de mii de euro.

ATLAS TV Cluj a inceput deja sa faca angajari. Sunt cautati prezentatori, producatori, realizatori emisiuni, reporteri, tehnicieni si un director de marketing.

Angela Moldovan detine firma S.C. Atlas Media SRL Cluj Napoca din anul 2005, are 10 angajati si o cifra de afaceri pe 2008 de doar 310 lei. Activitatea societatii este de productie cinematografica, video si de programe de televiziune.

Angela Moldovan conduce din 2005 postul de televiziune Alpha TV, care emite pe frecventa Prima TV, in anumite intervale orare. Surse din televiziune au spus ca Moldovan ar dori mai mult spatiu de emisie si tocmai de aceea a pornit acest proiect, de a-si crea o televiziune proprie.

Angela Moldovan si postul de televiziune Alpha TV fac parte din cercul de interese al primarului Sorin Apostu si al partidului Democrat Liberal, asa ca sursele de finantare nu par a fi o problema, in ciuda crizei prin care trece mass-media clujeana.

Comentarii Facebook