Adi Hadean, un Jamie Oliver de Cluj care va gati pentru copii din gradinite si scoli! VIDEO

 

Adi Hadean va trebui sa "inventeze" retete pentru copiii din gradinite si scolile cu internat, in cadrul unui proiect demarat impreuna cu primaria si Clinica de Diabet Cluj. Stiri de Cluj a vorbit pe larg cu Adi despre acest proiect.

 

"N-o sa fie usor, chiar cred ca o sa fie foarte greu, dar este o provocare si de aceea este foarte interesanta. Eu o sa ma intalnesc cu domnul profesor Hancu (n.red. profesorul Nicolae Hancu, seful Clinicii de Diabet) si cu echipa dansului. O sa imi dea niste linii de ghidaj si pe ele o sa jonglez si o sa ma joc si o sa incerc sa gasesc ce e mai bun de banii astia", a spus Adi Hadean.

 

Bloggerul clujean a spus pretul unei portii servita copiilor poate fi mult mai ieftin decat in prezent. "Cand stii ce nevoi ai peste 6 luni poti sa iti faci un necesar pentru stocul de marfa si poti sa te duci la un furnizor si sa cumperi la un pret mai bun. De obbicei, daca ai argumente convingatoare poti sa obti preturi mai bune", a mai spus Adi.

 

El se asteapta sa aiba probleme cu bucatarii pentru ca "e firesc pentru ca bucatarii sunt niste persoane extrem de orgolioase si au tendinta de a intrat intr-o carapace. Pana la urma tot despre argument este vorba. Daca ai argument convingi pe oricine".

 

Adi Hadean crede ca ii poate convinge pe micuti sa manance cu povesti. "Nu am copii, dar am nepoti si mai scriu povesti culinare pentru copii, care sunt primite foarte bine si pana la urma totul tine de impachetare. Copilul este ca un butere care absoarbe foarte bine daca stii cum sa ii oferi", a mai povestit Adi Hadean.

 

Proiectul va fi lansat in urmatoarele saptamani si va cuprinde si un site pe care vor fi postate retetele bloggerului Adi Hadean.

Comentarii Facebook