Adapostul "Trei Frati Patati" din Turda cauta voluntari si are nevoie de hrana pentru cei 90 de caini!


Asociatia "Trei Frati Patati" din Turda, care administreaza adapostul unde sunt ingrijiti 90 de caini, are nevoie de hrana si voluntari.

"Avem nevoie de galeti de plastic, maturi, saci mari gunoi, solutii dezinfectant, vase pentru hrana - cratite mari smaltuite. Din pacate am avut si boluri speciale din aluminiu pentru caini - din petshop-uri, dar nu tin, pentru ca le rod pana le consuma. Ce ne trebuie foarte mult, dar nu am reusit sa obtinem prin donatie sunt custi pt transport. Din pacate sunt scumpe si nimeni nu doneaza asa ceva. Oricum eu le-am trecut la lista de necesar", a scris Brandusa Faur, vicepresedintele Asociatiei "Trei Frati Patati" in mesajul postat pe Facebook.

De asemenea, clujenii mai pot dona plasa de sarma de 1,70 inaltime pentru tarcuri, stalpi din lemn inalt de 2,5 metri, sarma pentru legat plasa din sarma, material pentru custi - lemn sau placi azbest pentru acoperis, cuie, zavoare simple.

"Voluntarii sunt rugati sa aduca scule, pentru ca noi nu avem", a mai spus Brandusa Faur.

In data de 18 martie, intre orele 18.00-20.00, cei care vor sa doneze hrana sunt asteptati in parcare la Sala Sporturilor.

Actiunea de voluntariat va fi organizata in 19 martie si va consta in "curatenie, reparatii si constructie custi si tarcuri", iar cei interesati se pot inscrie la adresa e-mail: mony_a18@yahoo.com sau le telefonul: 0741757079.


Citeste si...

Salvati 90 de catei de la asociatia Trei Frati Patati din Turda! FOTO

Paznicii au furat hrana cainilor de la adapostul "Trei Frati Patati" din Turda! - FOTO

Comentarii Facebook