Acest șofer nu a mai suportat ȘMECHERIA din centrul Clujului. A blocat strada pentru că are DREPTATE - VIDEO

 

Șoferul unui Audi a devenit luptător pentru o cauză pierdută, cea a traficului normal și regulamentar în centrul Clujului.

 

Pentru că mașinile sunt parcate pe o bandă de circulație pe strada Constantin Daicoviciu, în fața sediului Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN), șoferul a ajuns să stârnească un adevărat tărăboi, pentru că a refuzat să dea în spate din fața mașinilor care circulau practic pe banda lui.

 

În 8 octombrie, șoferul a blocat strada și a fost nevoie să vină poliția locală și cei de la Secția 1 pentru a-i amenda pe cei care erau parcați pe sensul de mers spre strada Emil Isac, scrie Vocea Transilvaniei.

 

 

În 15 octombrie, scena s-a repetat, semn că profesorii și studenții de la UTCN nu dau doi bani pe parcările regulamentare, ei fiind cei care parchează cu predilecție în acea zonă (în timpul vacanțelor universitare strada nu este ocupată). Strada era iarăși plină cu mașini parcate, iar șoferii care circula dinspre Piața Muzeului spre strada Emil Isac nu aveau pe unde trece, fiind nevoiți să intre pe celălalt sens.

 

 

Șoferul cu Audi s-a opus și de această dată, chiar dacă acum nu a mai blocat drumul, dar și-a impus punctul de vedere și nu a cedat banda. 

Comentarii Facebook