Accidentul de la pasajul din Campia Turzii s-ar fi produs din vina soferului si a mecanicului din excavator - VEZI VIDEO si explicatiile


Accidentul de la pasajul de cale ferata din Campia Turzii s-ar fi produs din vina soferului si a mecanicului care se gasea in excavator. Potrivit unor martori, cei doi s-ar fi inteles sa indrepte bratul utilajului, in zona podului pentru a putea trece.

 

Informatia este vehiculata pe blogul turdeanului, Zamfir Pop, care a surprins imagini la scurt timp dupa producerea accidentului.

 

"Soferul s-ar fi inteles cu mecanicul utilajului transportat, stiind ca ansamblul este mai inalt decat este permis pe sub pod. Excavatoristul calatorea in cabina utilajului si astepta ca soferul sa opreasca, la apropierea de pasaj,  pentru ca el sa intinda bratul si cupa,  transformand agabariticul in gabaritic. Apoi, dupa pod, sa refaca configuratia de croaziera. Dar ? soferul a uitat putin ca era si cam grabit", a scris Zamfir Pop.

 

Blogerul a mai scris ca circulatia a fost reluata dupa cinci ore, dar "calea ferata va necesita inlocuirea sinelor indoite, de pe unul dintre firele de circulatie.


Evenimentul de astazi (n. red. miercuri, 12 ianuarie) a mai aratat, inca o data, absoluta necesitate a unei centuri ocolitoare pentru Campia Turzii. Din pacate, cei care ar trebui sa vada sunt ? politicieni de Bucuresti. Pe ei nu-i deranjeaza sirurile de furgoane si agabaritice, ce strabat orasele liniare, Turda si Campia alaturata
", a mai scris Zamfir Pop.

 

Accidentul mortal de la Campia Turzii s-a produs in jurul orei 12.00 si o femeie de 67 de ani a fost strivita de o bucata de beton desprinsa din podul lovit de cupa unui excavator, care era transportat pe un trailer.

 

Reprezentantii politiei din Campia Turzii nu au prezentat deocamdata care sunt cauzele care au dus la producerea acestui accident. 

Comentarii Facebook