Accidentul de joi seara de pe strada Albini, produs de fiica milionarului de la Remat Zalău - FOTO UPDATE

 

Accidentul de joi seara de pe strada Albini, din cartierul Gheorgheni, a fost produs de fiica milionarului Liviu Ciupe, patronul Remat Zalău. Denisa Ciupe este o frumoasă blondă, studentă în Cluj-Napoca la Facultatea de Drept.

 

Apropiații tinerei povestesc că aceasta nu ar fi văzut taximetrul, din cauza mașinilor parcate, și l-a lovit la intersecția cu strada Constantin Brâncoveanu. Mașina pe care o conducea, un BMW Seria 6, în valoare de 60.000 de euro, a aparținut tatălui Denisei și a primit-o cadou în acest an când a intrat la Facultatea de Drept. 

 

Tânăra are un apartament primit tot cadou și situat în zona rezidențială a cartierului Gherogheni. Joi seara se grăbea să ajungă acasă, iar de acolo să meargă la facultate.

 

Frumoasa Denisa Ciupe își petrece timpul în cafenele de lux ale Clujului, fiind văzută miercuri seara în clubul Bamboo, alături de un cunoscut personaj al Clujului, care își petrece weekend -urile la București alături de nepoții lui Becali și ai altor oameni înstăriți din Capitală. 

 

Liviu Ciupe, patronul Remat Zalău, este un puternic om de afaceri din Transilvania, având afaceri la Cluj, Alba și Zalău. Potrivit topului Forbes 500 miliardari, Liviu Ciupe este coproprietarul grupului de firme Rematinvest şi, până nu demult, principalul finanţator al echipei de volei Remat Zalău.

 

În 2011, ocupa locul 408 între milionarii României, cu o avere estimată la 9 - 10 milioane de euro, acum a urcat 66 de poziţii, până pe locul 342, cu o avere de 11 – 12 milioane.

 

Accident pe strada Albini! Un taximetru și un BMW de lux au demolat gardul unei grădinițe - VIDEO

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Tinerei i-a fost suspendat permisul pe 60 de zile.

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook