Accidente surprinse de camerele primariei Cluj Napoca, in Piata Lucian Blaga si la intersectia Baritiu cu Regele Ferdinand - VIDEO


Camerele de supraveghere ale primariei Cluj Napoca au surprins doua accidente produse in 3 si 10 decembrie in Piata Lucian Blaga si intersectia strazilor George Baritiu si Regele Ferdinand.

Primul accident din filmare s-a produs vineri, 10 decembrie, in jurul orei 21,00 in Piata Lucian Blaga (n. red. fosta Piata Pacii) . O soferita care conducea un autoturism marca Fiat Punto si care venea dinspre strada Clinicilor nu a oprit la semafor, a trecut pe rosu si a intrat in coliziune cu un taximetru de la firma Nova care circula regulamentar si care intra in intersectia intentionand sa urce pe strada Republicii.  Masina in care se afla  femeia s-a oprit intr-un stalp de pe marginea drumului.

 

Patru persoane care asteptau sa traverseze la trecerea de pietoni de la intrare pe strada Napoca au fost la un pas de a fi luate pe capota de masina ajunsa in stalp. Taximetrul a fost avariat, dar soferul  a scapat fara rani. Soferita, insa, a fost ranita usor si a fost transportata la spital .

 

Al doilea accident s-a produs in 3 decembrie, cand un autoturism care a venit de pe strada George Baritiu a "fortat" semaforul si a fost lovit de un autoturism care circula de pe strada Regele Ferdinand.

Comentarii Facebook