Accidente in lant in Baciu din cauza lipsei deszapezirii! STIREA CITITORULUI

 

Peste 10 autoturisme au fost avariate vineri, 25 februarie, pe strada Noua din Baciu, in urma unor accidente in lant cauzate de zapada. Oamenii acuza firmele de deszapezire care nu au intervenit la timp.

"Cel putin zece masini s-au tamponat in Baciu, pentru ca Primaria nu a rezolvat deszapezirea pe strada Noua, la blocurile noi. Vineri (n.red. 25 februarie) in jurul orelor 7.00 - 8.00, cinci masini au alunecat in panta si au suferit avarii. Pe la ora 9.00, alte patru masini au fost avariate in urma unor ciocniri in lant. Soferii au mers la Primarie ca sa-l intrebe pe primar de ce doar pe la ora 10.00 a aparut utilajul de deszapezire. S-a urlat, dar fara nici un rezultat.

Portiunea de drum unde s-au produs accidentele e de fapt o panta destul de abrupta, care NU A FOST DESZAPEZITA, cu toate ca la blocurile noi locuiesc sute de persoane si sunt zeci de masini, iar dimineata oamenii merg la servici, isi duc copii la scoala si la gradinita. Carosabilul era acoperit cu gheata ca oglinda si zapada de 5 cm
", ne-a spus Maxim, unul dintre locatatii din blocurile de pe strada Noua.


Daca sunteti martorii unor evenimente deosebite sau sunteti nedreptatiti de autoritati ne puteti contacta la adresa office@stiridecluj,ro sau direct pe site la sectiune "Fii Reporter"!

Comentarii Facebook