Accident spectaculos in Capusu Mare. Un sofer a zburat 10 metri prin aer si a aterizat intr-un sant - VIDEO si FOTO


Un accident spectaculos de circulatie s-a produs astazi pe raza comunei Capusu Mare, jud. Cluj. Un sofer a pierdut controlul volanului si a aterizat in santul de pe marginea Drumului National 1 (DN1). Conducatorul auto a disparut de la locul incidentului.

Accidentul s-a produs intre orele 11.00 si 13.00, sustin politistii din Capusu Mare. Soferul nu a mai fost gasit in momentul in care oamenii legii au depistat masina rasturnata pe marginea Drumului National 1.

"Probabil a plecat, deoarece nu a fost ranit si cu siguranta era baut. Conform noii legi a circulatiei, conducatorii auto care nu sunt raniti si nu sunt alte masini implicate in accident trebuie sa raporteze incidentul in 24 de ore. Noi nu suntem chemati daca nu sunt victime sau alte probleme", a declarat politistul care a depistat masina rasturnata.

 

Soferul, care se pare ca era baut, venea de la Huedin si mergea spre Cluj-Napoca. Masina a fost serios avariata in accident si probabil va fi recuperata de proprietar zilele urmatoare, de pe marginea Drumului Nationa 1 (DN1).

Comentarii Facebook