Accident soldat cu un mort sambata seara pe Calea Floresti. Un pieton a fost lovit de doua autoturisme si unul dintre soferi a fugit


Un grav accident de circulatie s-a produs sambata seara, in jurul orei 22.00, pe Calea Floresti, din cartierul clujean Manastur. Un barbat a incercat sa treaca strada si a fost lovit de doua autoturisme, dupa care unul dintre soferi a fugit de la locul accidentului.

Pietonul, despre a carui identitate inca politistii nu stiu nimic, a incercat sa traverseze strada prin loc nemarcat si a fost lovit in plin de un autoturim condus de un sofer din Satu Mare. In urma impactului, barbatul a fost proiectat pe contrasens si a fost calcat de un alt autoturism, condus de un sofer care se indrepta spre comuna Floresti.

Impactul a fost violent si pietonul a murit in urma accidentului in ciuda asistentei oferite de echipajele de prim ajutor.

Politistii clujeni spun ca soferul autoturismului care a lovit ultima data victima nu s-a oprit sa ii acorde ingrijiri, ci si-a continua drumul. Adrian Florin G., in varsta de 29 de ani, a fost retinut dupa doua ore, la domiciliul sau din Cluj-Napoca. In momentul in care a fost testat cu etilotestul s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii continua cercetarile pentru a afla cine este victima si pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

Fii reporter! Daca cineva are imagini sau fotografii de la accidentul de pe Calea Floresti le poate trimite pe adresa office@stiridecluj.ro

 


Comentarii Facebook