Accident pe varianta Zorilor - Manastur, strada Frunzisului! Sase persoane, printre care doi rugbisti de la U Cluj, au fost ranite grav - VIDEO

UPDATE (ORA 21.50)

 

Doi dintre raniti sunt jucatori de rugby de la Universitatea Cluj. Potrivit informatiilor furnizate de oficiali ai clubului, Sebastian Calfas a suferit o fractura la picior si va fi operat in aceasta noapte. Cel de-al doilea jucator, Razvan Ailenei, nu necesita interventie chirurgicala, ranile lui fiind minore.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE (ORA 21.30)

 

Locotenentul Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU, a declarat pentru Stiri de Cluj ca a fost o tamponare frontala intre doua autoturisme, conditiile in care s-a produs accidentul urmand sa fie stabilite dupa finalizarea anchetei. Pompierii au fost chemati sa intervina pentru salvarea a trei raniti, dar la fata locului s-a constatat ca a fost vorba de cinci persoane incarcerate, care au fost transportate la spital. O a sasea persoana, ranita si ea, a coborat singura din autoturism, fara sa astepte interventia pompierilor.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Un accident grav de circulatie s-a produs in jurul orei 20.00 pe Strada Frunzisului, cunoscuta si sub numele de varianta Zorilor-Manastur. Doua masini au intrat in coliziune si sase persoane sunt ranite.

Din primele cercetari rezulta ca soferul unui autoturism Citroen a intrat in depasire pe contrasens si a fost lovit in plin de un autoturism marca Volkswagen, care circula regulamentar.

 

Politia a declansat cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul. Traficul pe strada Frunzisului a fost ingreunat cateva zeci de minute.

Comentarii Facebook