Accident pe strada Unirii, din cartierul Gheorgheni. O educatoare de la gradinita din zona a fost lovita pe trecerea de pietoni- VIDEO

Educatoarea unei gradinite din cartierul Gheorgheni a fost lovita pe trecerea de pietoni de pe strada Unirii. Tanara se indrepta spre locul de munca si, din nefericire, a ajuns la spital.

 

Accidentul s-a produs cu cateva minute inainte de ora 9.00. Tanara educatoarea se indrepta spre locul de munca, o gradinita de langa complexul Mercur. Victima a fost lovita de un autoturism VW Pasat, condus de o femeie care venea dinstre strada Alexandru Vaida Voievod si se indrepta spre centrul orasului.

 

Din primele cercetari efectuate de politisti, se pare ca aceasta conducea cu viteza si nu a apucat sa o vada pe tanara care trecea strada in mod regulamentar. Victima a suferit o trauma la nivelul capului si a fost dusa la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj (UPU).

 

Conducatorul auto de pe VW a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul de pe strada Unirii din cartierul Gheorgheni.

 

Daca ati surprins imagini s-au fotografii de la acest eveniment va rugam sa le trimiteti pe adresa office@stiridecluj.ro

 

Vom reveni cu imagini si fotografii

Comentarii Facebook