Accident pe strada Frunzișului, cea mai periculoasă din Cluj-Napoca - FOTO

 

Un alt accident s-a produs pe strada Frunzișului (Varianta Zorilor - Mănăștur). Un șofer ar fi putut ”mătura” pietonii de pe trotuar.

 

Accident Varianta Zorilor-Manastur. Dl Primar Boc și Politia Rutiera Cluj-Napoca, ce trebuie sa se mai întâmple ca sa DEMARATI montarea de parapeti metalici pentru protecție PIETONALA ??????”, se întreabă un clujean care locuiește pe strada Frunzișului.â

 

Oamenii au fost martori la sute de accidente provocate de șoferi vitezomani, care au ajuns pe trotuar după ce au scăpat mașinile de sub control. 

 

Accidentul s-a produs sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:10, în drept cu imobilul de pe strada Frunzisului nr 26A.

 

În ultima săptămână, alte două accidente au avut loc pe strada Frunzișului. 

 

În 14 februarie, în jurul orei 19:50, un bărbat, conducător al unei autoutilitare, ar fi provocat un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, prin schimbarea neregulamentară a direcției de mers. 

 

Acesta, în timp ce circula pe strada Frunzișului, din Cluj-Napoca, ar fi schimbat direcția de mers prin viraj la stânga, trecând peste marcajul dublu continuu, intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus din sens opus, de către o femeie, de 41 de ani, din Florești.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a femeii.

 

În urma coliziunii, șoferul autoutilitarei a părăsit autovehiculul și locul accidentului, fără încuviințarea poliției. După circa 2 ore, acesta s-a prezentat la sediul unității de poliție, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din Cluj-Napoca.

 

Pentru a se stabili dacă bărbatul se afla sub influența alcoolului, acesta a fost condus la unitatea medicală și i-au fost recoltate probe biologice.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook