Accident pe strada Corneliu Coposu. O autoutilitara "s-a urcat" peste un pieton care statea pe trotuar


Un pieton care stationa pe trotuar pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca, a fost lovit in plin de soferul unei autoutilitare, care a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs luni dupa-amiaza, in jurul orei 16.15. Tudor S., de 24 de ani, aflat la volanul unei autoutilitare, conducea cu viteza pe strada Corneliu Coposu, cu toate ca afara ploua torential, si a pierdut controlul volanului, ajungand pe trotuar.

In calea sa autoutilitara a lovit un pieton, care statea pe trotuar langa bicicleta lui. Stefan K., de 32 de ani, din Cluj-Napoca, a fost accidentat grav.


Masina scapata de sub control a lovit si un alt autoturism care era parcat pe marginea drumului, iar de acolo a fost proiectata iarasi pe carosabil si a tamponat un autoturism care circula regulamentar si era condus de Cosmin Vasile B., de 32 ani, din localitatea Baciu.

Biciclistul accidentat grav a fost transportat la spital, iar autorul accidentului este cercetat pentru conducerea cu viteza, vatamare corporala si distrugere.

Comentarii Facebook