Accident pe Dorobanților. O șoferiță a lovit în plin pietonii. Un voluntar al Crucii Roșii a dat PRIMUL AJUTOR

 

Doi pietoni au fost loviți de un VW Passat pe strada Dorobanților, joi seara, în jurul orei 23.30, în zona Bibliotecii Octavian Goga.

 

”In seara zilei de 25, pe strada Dorobantilor, un Passat a acrosat 2 pietoni, din care unul in stare grava. Un voluntar al Crucii Rosii s-a aflat in zona, si a acordat primul ajutor color 2 victime pana la venirea echipajelor medicale.

 

Este vorba despre o soferita, care a lovit pe trecerea de pietoni 2 tineri, care se aflau regulamentar pe trecere, unul dintre ei a fost ranait destul de grav, dar a fost ajutat de un voluntar al Crucii Rosii, filiala Cluj. Acesta a solicitat interventia organelor competente, si au ajuns la fata locului 2 ambulante si politia, care au investigat cazul”, ne-a relatat un martor la tot incidentul.

 

Vom reveni cu poziția Poliției Cluj...




FOTO: Info Trafic Cluj

 

--------------------------------------

 

UPDATE

 

Potrivit IPJ Cluj, incidentul a avut loc în jurul orei 23.15. O șoferiță, de 20 de ani, a lovit doi tineri care se aflau pe trecerea de pietoni

 

În jurul orei 23,15, o femeie de 20 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bibliotecii, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 23 de ani, din Cluj-Napoca, și un tânâr de 19 ani, din Botoșani, care erau angajați în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care a avut loc accidentul.

 

 

Comentarii Facebook