Accident pe centura Apahida! O tânără de 26 de ani a MURIT nevinovată. Autorul accidentului are permis de 7 luni

 

Un accident cu trei mașini implicate și 6 victime s-a produs vineri, 11 octombrie, în jurul orei 13.45, la intrare pe centura Dezmir - Apahida.

 

ISU Cluj anunță că o victimă este încarcerată.

-----------------------------

UPDATE

 

Infotrafic anunță că centura Apahida este blocată. ”Traficul rutier este întrerupt pe Centura Apahida-Vâlcele, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Conform primelor informaţii primite, cinci persoane au fost rănite. Cauza probabilă a accidentului a fost depăşirea neregulamentară.

 

Se estimează că circulaţia va fi reluată peste o jumătate de oră. Până atunci, autovehiculele vor fi deviate pe DN1C, prin Apahida”, precizează sursa citată, care vorbește de 5 răniți și nu de 6, cum au anunțat cei de la ISU Cluj.

----------------------------- 

UPDATE 1

 

O tânără de 26 de ani a murit în accidentul de la Apahida. Conform polițiștilor clujeni, șoferul unei autoutilitare, care circula spre Gherla, a intrat în depășire și a lovit din față o mașină care circula din sens opus. 

 

În mașină era tânăra de 26 de ani, care a murit pe loc.

 

--------------------

UPDATE 2

 

Tânăra care a murit era pasageră în autoturismul care circula regulamentar. Ea se îndrepta, împreună cu fratele ei, spre un magazin din Cluj-Napoca pentru a cumpăra o chiuvetă. Femeia își cumparase de curând o locuință și acum o aranja. Lavinia Dioșan se căsătorise de curând.

 

Șoferul care a produs accidentul avea 20 de ani și poseda permis de conducere din luna martie 2013. 

 

Polițiștii au precizat că acesta a depășit mai multe mașini.

 

Ea este victima din accidentul de la Apahida. Șoferul care a omorât-o are 20 de ani - FOTO

Comentarii Facebook