Miercuri 24 Aprilie

Accident pe centura Apahida cu cinci raniti, intre care si un copil! Un sofer a adormit la volan - VIDEO si Galerie FOTO

 

Un grav accident de circulatie s-a produs pe centura Apahida in jurul orei 16.45. Cinci masini sunt implicate si cinci persoane au fost ranite, intre care si un copil.

 

"Din primele informatii rezulta ca un sofer care circula de la Apahida la Cluj Napoca a adormit la volan, a intrat pe contrasens si a rezultat un carambol, 5 masini fiind avariate. Sunt si 5 raniti, intre care si un copil care au fost dusi de urgenta la UPU 1", a precizat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

" Am trimis descarcerarea si 2 ambulante SMURD, dar mai sunt cateva ambulante si de la Serviciul de Ambulanta Cluj", a spus purtatorul de cuvant ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris.

 

Accidentul s-a produs din cauza soferului unui Volkswagen, care venea dinspre Gherla spre Cluj pe centura Apahida. Acesta adormit la volan si a intrat intr-o masina care venea regulamentar de pe contrasens. Alte doua masini care veneau din spate au fost si ele lovite in urma impactului. Un  al cincelea autoturism, un Renault care venea dinspre Gherla in spatele VW, a fost proiectat in afara carosabilului.

 

Traficul este blocat pe Centura Apahida, dar este folosita ruta prin comuna, pe Drumul National 1C.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (19.21)

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj,inspectorul Gina Pop, a declarat ca traficul a fost reluat pe centura Apahida.

Comentarii Facebook