Accident pe Bulevardul Muncii în intersecția cea mai problematică - FOTO

 

Un accident produs pe Bulevardul Muncii, în cursul serii de luni, a readus în discuție cea mai problematică intersecție din zonă.

 

Utilizatorii grupului Info Trafic Cluj au adus în discuție necesitatea amenajării unui sens giratoriu în acea intersecție. 

 

Observ multe comentatii de genul ”sunt indicatoare”. Faptul ca sunt atat de multe acidente in acesta intersectie arata clar ca exita o problema cu intersectia in sine si marcajele cu indicatoare nu ajuta. Pana nu se va infiinteaza din nou sens giratoriu sau semaforizeaza aceasta intersectie, acidentele se for tine lant. In primul rand cei care vin dinstre Sinterom sau dinspre gara, vin cu 60-70 la ora si nici macar nu se sinchisesc sa incetineasca in apropierea de intersectie. Fac intersectia asta in fiecare dimineata si este cea mai porasta intersectie din tot Clujul (cele prin care circul). Dimineata te rogi de alti sa te lase sa intri/iesi din intersectie daca vii pe drum fara prioritate. Multi se satura de asteptat si forteaza si bine inteles traficul din Cluj a inceput sa fie cat se poate de aproape de cel din Bucuresti si nu ma refer la aglomeratie ci la "cocalari" si nesimtiti. Azi cu politistul in intersectie, unde asteptam semnalele politistului sa pot intra in intersectie (exact la cca 30 miute dupa acident) unul din spate m-a claxonat. Imi pare rau, dar mute acidente se datoreaza nesimtirii si copiilor fara educatie carora le-a cumpara mami cu tati masina”, a comentat un utilizator.

 

Oamenii se gândesc să ceară Primăriei să refacă sensul giratoriu. 

 

Foto: Ovidiu Codori / Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook