Accident pe Autostrada Transilvania! Un BMW X6 s-a facut praf, dupa ce a planat pe carosabilul umed


Un bolid BMW X6 s-a facut praf pe Autostrada Transilvania, dupa ce a iesit in decor si s-a rasturnat de mai multe ori. Soferul a scapat fara rani grave.

Accidentul a avut loc in jurul pranzului. Soferul unui autoturism marca BMW X6, care circula din directia Gilau - Campia Turzii, a zburat pur si simplu prin parapetul de pe marginea drumului.

"Un domnul cu un X6 a iesit in decor la kilometru 42 + 520 de metri. Circula dintre Gilau spre Turda si, pe raza localitatii Savadisla, a prins niste perdele de ploaie si a parasit carosabilul. Pe 100 de metri ploua torential, iar dupa aceea era uscat si presupun ca a avut viteza prea mare, motiv pentru care s-a produs acest accident din cauza fenomenului de acvaplanare", a explicat Vasile Dragan, administratorul Autostrazii Transilvania.

Soferul, I. Biro, este din Viisoara si este proprietarul unui depozit de materiale de constructii din Campia Turzii. Un echipaj SMURD a intervenit la acest accident, dar conducatorul auto a scapat fara rani grave, cu toate ca masina a fost distrusa, potrivit lui Vasile Dragan.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook