UPDATE Accident grav pe varianta Cluj-Apahida. Un șofer beat a intrat cu mașina direct în parapetul care desparte sensurile VIDEO



Un accident rutie grav a avut loc vineri seară, în jurul orei 20.30, la Cluj.

Incidentul a avut loc la sensul giratoriu de pe varianta Cluj-Apahida, iar în urma accidentului o persoană a fost grav rănită.

Vom reveni cu poziția Poliției...

 

 

-------------------------------------------------------

 

UPDATE

 

Conform IPJ Cluj, un bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism, pe DN VOCE, pe raza comunei Apahida, dinspre Cluj-Napoca spre Jucu, ajuns la km. 23+620 metri a  intrat în impact frontal cu parapetul din beton ce separă sensurile de mers, înaintea sensului giratoriu cu DN1C.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la UPU 1 Cluj-Napoca pentru îngrjiri de specialitate. De asemenea, acestuia i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

 

Cercetările contină pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea şi luarea măsurilor legale.

Comentarii Facebook