Accident mortal pe centura orasului Gherla, in Bunesti! Victima a stat incarcerata 45 de minute - FOTO


Un barbat si-a pierdut viata marti seara, in jurul orei 20.00, in urma unui grav accident de circulatie petrecut pe centura ocolitoare a orasului Gherla, pe raza localitatii Bunesti.

Conducatorul auto circula de la Cluj Napoca spre Dej si se afla la volanul unui autoturism Logan, anunta Infosomes.ro. Ajuns pe centura orasului Gherla, soferul a intrat in depasirea unui autocar si nu a mai apucat sa revina pe banda regulamentare de mers, izbindu-se violent de un autoturism Opel.

 

Barbatul din Logan a suferit rani grave in urma impactului si a ramas incarcerat in autoturism, fiind nevoie de interventilor lucratorilor SMURD. "Am gasit o victima incarcerata, inconstienta. Dupa scoaterea acesteia din masina, am trecut la manevrele de resuscitare, care au durat mai mult de 45 minute, dar la care corpul barbatului nu a raspuns. Acesta avea leziuni incompatibile cu viata", a declarat dr. Mariana Baciu, de la Serviciul de Ambulanta Dej.

 

Celalalt sofer a suferit leziuni mai putin grave si a fost transportat la Spitalul Municipal Dej. Traficul pe centura a fost blocat timp de doua ore si soferii au fost deviati prin Gherla.

 


Foto: Alex Prunean

Comentarii Facebook