Accident mortal la Turda! O femeie a murit și alte 4 persoane rănite - FOTO

 

UPDATE

 

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav, în urma căruia o persoană a decedat, alte patru au fost rănite uşor, iar două autoturisme au fost avariate.

 

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 18.20, pe D.N. 1 E81, pe raza comunei Mihai Viteazul, judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane, rănirea uşoară a altor patru şi avarierea a două autoturisme, în următoarele împrejurări:

 

Un bărbat de 32 de ani din municipiul Săcele, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 E81, pe raza comunei Mihai Viteazul, judeţul Cluj, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de vehicului pe care îl depăşea, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş. Din acest motiv, a acroşat autoturismul depăşit, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă ajungând în şanţul care mărgineşte partea carosabilă.

 

În urma accidentului, o femeie de 31 de ani din Cluj-Napoca, pasager în autoturismul condus de bărbatul care a provocat accidentul, şi-a pierdut viaţa. De asemenea au fost răniţi uşor conducătorul auto vinovat, o femeie de 35 de ani din Cluj-Napoca şi doi minori, unul cu vârsta de 9 ani, respectiv 11 luni.

 

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

--------------------------- 

Un accident mortal de circulație s-a produs la Turda, la intersecția DN1 și DN 75, în urma unei depășiri neregulamentare. 

 

Conform Poliției Cluj, accidentul s-a produs în jurul orei 19.20. Un șofer a efectuat o depășire neregulamentară, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în decor. 

 

În mașină se aflau doi adulți și copilul acestora. Adulții au fost răniți grav, iar femeia a decedat în ciuda eforturilor depuse de medici. Copilul este rănit ușor. 

 

 

Comentarii Facebook