Accident mortal in apropiere de Salina Turda! Un tanar de 19 ani a decedat


Un tanar de 19 ani a decedat in aceasta dimineata, in jurul orei 5,20, intr-un accident produs in apropierea de Salina Turda. Autoturismul condus de Raul Bocica a fost distrus in proportie de 60%.

Potrivit informatiilor furnizate de politie, soferul unui autoturism care se deplasa pe DJ 161B de la Turda spre comuna Ploscos a pierdut controlul asupra volanului si a iesit de pe carosbil.

"Accidentul s-a soldat cu decesul soferului de 19 ani, care conducea autoturismul. Reprezentantii ISU Cluj au intervenit, dar tanarul a nu a mai putut fi salvat", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

"Am intervenit cu un echipaj SMURD de la Turda si am fost ajutati de un alt echipaj de la Ambulanta. Au fost in total patru victime: soferul care a decedat si alte trei persoane ranite, care au fost transportate la spital", a declarat si purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris.

 

Raul Bocica, de 19 ani, se ducea impreuna cu alti prieteni la udat in localitatea Ploscos. Din cercetarile efectuate rezulta ca masina a iesit de pe carosabil si s-ar fi rasturnat, deoarece pe camp au fost gasit urma. Alaturi de Raul mai erau patru persoane in masina, dar numai el a fost ranit, fiindu-i prins capul pe geamul deschis al autoturismului, sustin anchetatorii.

 

De asemenea, in masina se gasea si fiul unui politist din Turda si nu este exclus ca cei cinci sa fi fumat plante etnobotanice. Necropsia va stabili cu exactitate aceasta banuiala a politistilor, dar si daca soferul a consumat bauturi alcoolice.

 

Politia continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook