Cluj - Accident cu un mort si opt masini distruse in Manastur, la intersectia Taberei cu Calea Floresti- VIDEO

Un sofer care nu a oprit culoarea rosie a semaforului, de la strazile Taberei cu Calea Floresti, din cartierul clujean Manastur, a omorat un alt coducator auto si a avariat 8 autoturisme.

Accidentul a avut loc aseara la ora 21.20. Florin Petrica S., de 24 de ani, din comuna Savadisla, judetl Cluj , conducea un autoturism marca Audi si a intrat in intersectie in coliziune cu un autoturism marca Opel, condus de Vasile Romulus J., de 22 de ani. Ultimul a murit in urma impactului.

Potrivit politistilor care au fost prezenti la fata locului, dupa ce a produs accidentul, autoturismul Audi a intrat pe contrases si a avariat si alte masini care circulau regulamentar.

Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, subinspectorul Sorin Precup, a declarat ca soferul care a produs accidentul nu era baut si ca este cercetat pentru ucidere din culpa.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat ca rindul sau ca "in urma coliziunii celor doua autoturisme, acestea au fost proiectate si au avariat un numar de alte sase autovehicule parcate regulamentar pe marginea carosabilului, fiind inregistrate pagube materiale in valoare de aproximativ 50.000 lei".

Autorul accidentului de aseara din cartierul clujean Manastur a fost chemat si azi la audieri la Serviciul Politiei Rutiere Cluj pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Comentarii Facebook