O masina a fost spulberata de un tren intr-un accident la podul de la IRA din Cluj-Napoca- VIDEO

Un tanar care conducea un Opel Vectra a pierdut controlul volanului intr-o curba si a ajuns cu masina pe calea ferata.  In masina erau patru tineri. Din fericire, toti au reusit sa iasa din autoturism inainte ca un tren sa ii loveasca in plin.

 

Accidentul s-a produs in jurul orei 3 dimineata. Cei patru tineri aflati in Opel veneau dispre Expo Transilvania. Cand au ajuns in curba de la Podul de la IRA, din cauza vitezei, soferul, un tanar in varsta de 20 de ani, a pierdut controlul volanului si a ajuns exact pe calea ferata. Cand si-au dat seama ca nu o sa mai poata iesi cu masina de pe linie, cei patru tineri au iesit din autoturism. Din fericire, aceasta a fost sansa lor, pentru ca au scapat nevatamati, dupa ce un tren personal a lovit masina in plin.

 

In urma impactului, masina a fost facuta zob si a fost proiectata intre liniile de cale ferata. De acolo, reprezentantii firmei de tractari care au scos ceea ce a mai ramas din masina au avut nevoie de zeci de minute sa puna autoturismul pe platforma. Au reusit abia dupa cateva incercari si repozitionari ale masinii.

Comentarii Facebook