Accident lângă SORA! O șoferiță a condus pe banda autobuzelor și a lovit un taxi - FOTO

 

O șoferiță de 18 ani din Deva a intrat pe banda dedicată autobuzelor și troleibuzelor, în dreptul magazinului Sora, și a lovit un taximetrist. 

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 00:30. Conducatorul unui taximetru, un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea auto pe strada 21 Decembrie 1989, ajuns la intersecți cu strada Bolyai Janos a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe strada respectivă și a fost lovit de un alt autoturism.

 

Conform primelor informații, autoturismul care a produs coliziunea era condus pe banda destinată mijloacelor de transport în comun, de o tânără de 18 ani, din Deva.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a taximetristului și a două pasagere din autovehiculul acestuia. Nicinul dintre șoferi nu consumase băuturi alcoolice.

 

Conform primelor informații, cauza producerii accidentului este neacordarea de prioritate din partea șoferiței, dar legea prevede că și taximetristul ar fi trebuit să se asigure la efectuarea virajului la stânga. Șoferița este vinovată și de faptul că a intrat pe un drum pe care accesul autotrismelor este interzis. 

Comentarii Facebook