Miercuri 24 Aprilie

Accident la intersecția București și strada Paris! Trei persoane au fost rănite de un șofer beat

 

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în jurul orei 23.50, pe strada Bucuresti - intersectie cu strada Paris din Cluj-Napoca.

 

Un bărbat de 30 ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ”în timp ce conducea un autoturism pe strada Paris din Cluj-Napoca, din direcţia strada Rasaritului spre B-dul 21 Decembrie 1989, a patruns in intersectia cu strada Bucuresti (indicator cedează trecerea) fara a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar pe aceasta strada, intrand in coliziune cu acesta.

 

În urma impactului, autoturismul care a produs evenimentul rutier a fost proiectat într-o clădire. 

 

Conducătorul auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur in aerul expirat”, precizează biroul de presă al IPJ Cluj.

 

Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a unui tânăr de 25 ani, pasager în autoturismul care circula pe str. Paris.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook