Accident la Iclod! Un microbuz Mercedes a fost spulberat de un TIR - VIDEO

 

Un microbuz marca Mercedes a fost spulberat de un TIR, luni dimineața, pe raza localității Iclod. 

 

Mercedesul Vito, înmatriculat in Spania, a fost acrosat de un autotren si proiectat in afara soselei.

 

Cele doua autovehicule circulau dinspre Gherla spre Cluj, iar in momentul in care soferul din Mercedes, un barbat de 48 de ani din Iclod, a redus viteza pentru a vira la stanga, a fost lovit din spate autotren, condus de un sofer de 24de ani din Oradea, scrie gherlainfo.ro.

 

In urma impactului  violent, Mercedesul a fost proiectat intr-un sant de pe marginea drumului, unde s-a rasturnat.



-----------

UPDATE

 

Două persoane au fost rănite în urma acestui accident.

 

La data de 18 august a.c., ora 09:06,  pe DN1 C, pe raza comunei Iclod, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a două autovehicule.

 

Un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă pe DN1 C, pe raza localităţii Iclod, din direcţia Gherla spre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul condus în faţa sa, a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

 

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 48 de ani, ar fi redus viteza de deplasare pentru a efectua un viraj la stânga.

 

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în şanţul de pe marginea carosabilului, răsturnându-se.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a bărbatului de 48 de ani, precum şi cu rănirea uşoară a unui pasager din acelaşi autoturism, un tânăr de 21 de ani, din comuna Bonţida, care a fost identificat ulterior de către poliţişti. Tânărul a părăsit locul producerii accidentului până la sosirea organelor de poliţie, motivând că nu ar fi suferit leziuni.

 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, precizează Poliția Cluj.

Comentarii Facebook