Miercuri 24 Aprilie

Accident la Cluj! Doi morți și 5 răniți. Un șofer străin a murit, după ce a ajuns pe contrasens

 

Un accident soldat cu doi morți și cinci răniți s-a produs, sâmbătă, 15 august, în jurul orei 7.40, pe raza comunei Poieni, sat Bologa, judeţul Cluj.

 

Un bărbat de 46 ani, din Republica Ungaria, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1-E60, din directia Oradea înspre Huedin, la o curbă periculoasă la dreapta, a trecut pe sensul opus de mers, întrând în coliziune frontală cu autovehiculul care era condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de de 32 ani din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.

 

În urma impactului, a decedat conducătorul autovehiculului care a intrat pe contrasens, precum şi o femeie de 45 ani, pasager în acest autoturism pe locul din dreapta faţă.

 

De asemenea, au fost răniţi grav 2 pasageri aflaţi pe bancheta din spate a autoturismului care a intrat pe contrasens, respectiv un pasager aflat în autoturismul care circula regulamentar, pe locul din dreapta faţă.

 

Doi minori în vârstă de 5 şi 7 ani, aflaţi în pe bancheta din spate a autoturismului care circula regulamentar au fost răniţi uşor.

 

În intervalul orar 7.40 - 9.30, din cauza accidentului, traficul rutier pe DN1-E60, la km. 538+550 m, în afara localităţii Bologa, a fost blocat.

Comentarii Facebook