Accident la Ciuleni! S-au tamponat pe un drum aproape necirculat - FOTO

 

UPDATE

 

Poliţiştii Comparimentului Rutier Huedin cercetează împrejurările producerii unui accident rutier uşor, în urma căruia a fost rănită uşor o persoană iar două autovehicule au fost avariate.

 

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 17.00, pe D.C. 123 pe raza localităţii Ciuleni, comuna Mărgău, judeţul Cluj, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două autovehicule, în următoarele împrejurări:

 

Un bărbat de 38 de ani din comuna Mărgău, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.C. 123, pe fondul nereducerii vitezei de deplasare pe un sector de drum îngustat, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, autoturism care era condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Călăţele, judeţul Cluj. În urma accidentului a fost rănită uşor o femeie de 36 de ani, pasager în autoturismul lovit.

 

În urma accidentului, conducătorul auto vinovat a fost testat cu aparatul etilotest şi a reieşit faptul că avea o concentraţie alcoolică de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

--------------------- 

Un șofer sub influența băuturilor alcoolice a produs un accident de circulație pe raza localității Ciuleni (comuna Mărgău), marți, 11 septembrie, în jurul orei 17.10.

 

Un șofer de 38 de ani, din Mărgău, nu a redus viteza într-o curbă și a lovit un autoturism care cicula regulamentar, condus de un bărbat de 42 de ani, din Călățele. O femeie din ultimul autoturism a fost rănită.

 

Șoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 0,05 mg/l alcoole pur în aerul expirat. 

 

 

Comentarii Facebook